خرید کفپوش اپوکسی
شرکت مهندسی رسپاد
شرکت مهندسی رسپاد
کفپوش اپوکسی جهت پوشش سطوح بتنی، موزاییک و … فضای مسکونی، اداری، تجاری و یا صنعتی خود بدون شرط سیستم های پوششی، یک راه حل بسیار مناسب و کارآمد برای شما خواهد بود.
تنوع اجرا و کاربرد کاربرد اپوکسی بسیار زیاد بوده و بیش از سی مورد تنوع کاربردی و اجرایی می توان نام برد. شما می توانید برای معرفی کفپوش اپوکسی مطلب کفپوش های اپوکسی چیست را در سایت رسپاد دنبال کنید. همچنین در صورت تمایل می توانید معرفی و تاریخچه کفپوشهای اپوکسی را نیز مطالعه بفرمایید.
کفپوش های اپوکسی تنوع بسیار زیادی داشته و این تنوع در سه حالت می تواند مدنظر قرار گیرد.
مقالات مربوط به کفپوش اپوکسی را می توانید در بخش اخبار و مقالات دنبال نمایید.
کفپوش آنتی استاتیک اصطلاحاً به کفپوشی گفته می شود که بتواند بار الکتریکی ساکن ایجاد شده در محیط را از خود عبور داده و به زمین انتقال دهد. بطور معمول اپوکسی ها عایق جریان الکتریسیته هستند و هر چه ضخامت بیشتر شود مقاومت آن بیشتر شده و میزان عایق بودن افزایش می یابد.
راه رفتن، تحرک وسایل نقلیه یا ابزار سنگین و یا هرنوع حرکت تکرار شونده در هر قسمت از کارخانه، مولد الکتریسیته ساکن خواهد بود. این بارهای الکتریکی باعث ایجاد جرقه می شوند که در محیط های حساس بسیار خطرناک می باشند.
اکثر تخلیه بار های الکتروستاتیک، ولتاژی پایین تر از ۳۵۰۰ ولت دارند که به طور کلی برای مردم غیرقابل تشخیص می باشد؛ در نتیجه ما بسیاری از تخلیه های الکتروستاتیک خطرناک را ممکن است متوجه نشویم.
با ایجاد تغییر در فرمولاسیون کفپوش، می توان کفپوش اپوکسی را هادی جریان الکتریسیته نموده و همچنین با تغییر در روش اجرا بار الکتریکی را به سطح زمین انتقال نمود.
کفپوش اپوکسی آنتی استاتیک به صورت خودترازشونده اجرا گردیده و نسبت به کفپوش معمول حدود 20 الی 40 درصد افزایش قیمت خواهند داشت.
کفپوش اپوکسی آنتی استاتیک، جهت سالن های تولید و انبار مواد شیمیایی آتش گیر، سالن هایی که دستگاههای الکتریکی حساس در آن قرار داشته باشند مانند اتاق های عمل، و جهت اتاق های سرور بسیار مناسب می باشند.
این کفپوش ها علاوه بر خصوصیت آنتی استاتیک بودن تمام خصوصیات کفپوش اپوکسی را نیز دارا خواهند بود.
این لایه با ویسکوزیته پایین جهت افزایش چسبندگی کفپوش به سطح بتن یا سایر سطوح اجرا می گردد. پرایمر اپوکسی از نوع اپوکسی پلی آمید بوده و با توجه به ویسکوزیته پایین به راحتی وارد خلج و فرج بتن شده و افزایش چسبندگی را ایجاد می کند.
لایه تسطیح کننده اپوکسی همانطور که از نام آن مشخص است جهت هموار سازی سطح و همچنین افزایش مقاومت فشاری کفپوش اجرا می گردد. معمولا بیش از نیمی از ضخامت کفپوش از این لایه استفاده می گردد.
بعد از اجرای لایه تسطیح کننده، بتونه اپوکسی در مناطقی که دارای پستی بلندی می باشد، اجرا می گردد. سپس سطح ساب زده شده و آماده اجرای لایه نهایی می گردد.
در اجرای کفپوش اپوکسی، لایه رویه اپوکسی در یک روش به صورت خودتراز شونده و با استفاده از لیسه اجرا می گردد که در این روش سطح رویه کاملا صاف و یکنواخت خواهد شد. در روش دوم لایه رویه اپوکسی با استفاده از غلطک اجرا شده و سطح نهایی به صورت پوست پرتقالی خواهد شد. همچنین در صورتیکه سطح تسطیح کننده با سیلیس اشباع گردد می توان سطح نهایی را به صورت کاملا زبر داشته تا سطحی ضد لغزش ایجاد گردد.
کفپوش های اپوکسی سطحی کاملا صاف و یکنواخت ایجاد می کنند و البته هیچ گونه درزی در سطح نیز باقی نمی گذارند. این خصوصیت باعث می گردد که هیچ محیطی جهت اجتماع آلودگی و میکروب بر روی سطح باقی نماند. همچنین سهولت در پاکیزگی نیز از مهمترین مزایای آن است.
تمامی این موارد باعث می گردد که در محیط هایی که نیاز بسیار به پاکیزگی دارند، کفپوش های اپوکسی بهترین و کاربردی ترین کفپوش بحساب آیند.
بیمارستان، درمانگاه، سالن تولید مواد غذایی، داروسازی، اتاق های تمیز (CLEAN ROOM)، انبار مواد غذایی و دارویی و …
کفپوش اپوکسی پارکینگی در حال حاضر مناسب ترین کفپوش جهت حفاظت از سطح بتن در پارکینگ های فروشگاه ها و مال ها، مراکز اداری و ساختمانهای مسکونی به شمار می رود.
مهمترین عواملی که باعث گردیده تا کفپوش اپوکسی پارکینگی بتواند به این محبوبیت دست یاید موارد زیر می باشد.
کفپوش های اپوکسی آنتی استاتیک در محل های مختلف و کاربری های متفاوت استفاده می شوند. یکی از پرکاربرد ترین آنها اتاق های عمل می باشد. اتاق های عمل با توجه به دستگاههای بسیار حساس الکتریکی که در آنجا نصب می شود و نسبت به بار الکتریکی ساکن بسیار حساس می باشند، می بایستی علاوه بر اینکه سطحی کاملا تمیز داشته باشند، بار الکتریکی را نیز بتوانند از خود عبور دهند.
به سادگی می توان گفت که تنها کفپوش های اپوکسی آنتی استاتیک هستند که می توانند این خصوصیت را تمام و کمال ایجاد نمایند.
این کفپوش بار الکتریکی ساکن را کاملا عبور داده و با سطحی صاف و کاملا یکنواخت ، اجازه تجمع و رشد میکروب در سطح را نیز نمی دهد.
عوامل زیادی در تعیین قیمت کفپوش اپوکسی تاثیرگذار است. کفپوش های اپوکسی می توانند در ضخامت ها و کیفیت های متفاوتی اجرا گردند که همین دو موضوع در قیمت نهایی کفپوش تاثیر بسزایی دارد.
هر چه ضخامت کفپوش اپوکسی بیشتر باشد، مقدار رنگ مصرفی افزایش یافته و در نتیجه قیمت نهایی افزایش خواهد یافت.
مواد اولیه مصرفی در کیفیت های مختلف در دسترس میباشد. این مواد در کیفیت کفپوش اپوکسی و در نتیجه در محصول نهایی بسیار تاثیرگذار خواهند بود. مواد اولیه ارزان قیمت ممکن است از لحاظ ظاهری در ابتدای امر کاملا مشابه محصولات گران قیمت باشند اما طولعمر بسیار کوتاهتری داشته و ترک خوردگیها و کنده شدگیها بیشتر حاصل از مواداولیه نامرغوب میباشد.
فرمولاسیون کفپوش از دیگر عوامل تاثیر گذار در کفپوش نهایی است. به سادگی می توان کیفیت و قیمت کفپوش اپوکسی را با دست بردن در فرمولاسیون تغییر داده و در نتیجه طول عمر کفپوش اجرایی را کاهش داد.
آزمون چسبندگی کفپوش توسط دستگاه pull off انجام می گیرد. همانطور که در تصویر مشخص است سطح کفپوش به اندازه یک سکه (2 تا پنج سانتیمتر) تحت فشار قرار گرفته و تا زمان کنده شدن توسط دستگاه فشار وارد می گردد.
در صورتیکه بتن کنده شده باشد یعنی چسبندگی بسیار بالا بوده و مقاومت بتن از چسبندگی کفپوش پایین تر بوده است. در صورتیکه بین لایه ای بوده باشد، چسبندگی پایین می باشد و در صورتیکه چسبندگی از روی سطح بتن باشد عدد حاصله تعیین کننده چسبندگی خواهد بود.
کفپوش اپوکسی قیمت های متفاوتی دارند که عوامل موثر بر قیمت کفپوش اپوکسی عبارتند از:
موارد بالا از مهمترین عواملی است که درقیمت کفپوش اپوکسی تاثیرگذار است که بصورت مختصر توضیح داده خواهد شد.
قیمت کفپوش اپوکسی با توجه به انتخاب یکی از روش های فوق متفاوت است. سایر کاربردهای احتمالی نیز بعد از بازدید از محل اجرای پروژه کفپوش توسط متخصصین شرکت رسپاد و بررسی استانداردهای مورد نیاز، قابلیت اجرای کفپوش متناسب با شرایط را دارند.
لازم به ذکر است که شرکت مهندسی رسپاد این شرکت با اتکا به دانش و تخصص همکاران خود، افتخار دارد به عنوان یکی از معدود شرکت های تخصصی، همزمان در دو زمینه تولید و اجرای انواع پوشش های دکوراتیو، صنعتی، ترافیکی و عایق فعالیت می نماید و به صورت مستمر درحین انجام پروژه های اجرایی بزرگ، عملکرد و کیفیت محصولات خود را بررسی نموده و توسط تیم تحقیق و توسعه خود در آزمایشگاه های پیشرفته بهبود میبخشد.