کفپوش اپوکسی ارزان با قیمت مناسب و ضمانت اجرای صد درصد حرفه ای و تخصصی
کفپوش اپوکسی را می توان یکی از مهم ترین دستاوردهای دانش نوین بویژه علم شیمی برای نوع بشر در زمینه پوشش ها به شمار آورد. اگرچه تاریخچه پوشش اپوکسی به عنوان ثبت اختراع به حدود 90 سال پیش می رسد؛ اما تولید این نوع کفپوش به شکل امروزی تقریبا 77 سال قبل به وسیله شرکت سیبا آغاز شد، که بعدها به بزرگترین شرکت تولید کننده کفپوش های اپوکسی در جهان تبدیل شد.
اپوکسی که به زبان علمی به آن پولی پوکساید می گویند یک پلیمر گرماسخت یا Thermoset است که کارکرد اعجاز آور آن متکی به کنش و واکنش های صورت گرفته بین دو جزء آن یعنی رزین و سخت کننده است. سخت کننده ها هم به نوبه خود به دو نوع اصلی پلی آمید و پلی آمین تقسیم می شوند. با این تفاوت که پلی آمین ها را می تواند در ضخامت های بالا استفاده کرد؛ اما پی آمید ها را نمی توان. به این خاطر پلی آمین ها بیشتر در حوزه کفپوش و چسب و صنایع تزئینی و پلی آمین ها در حوزه رنگ های صنعتی مورد استفاده قرار می گیرند.
با ترکیب اپوکسی ها با سایر افزودنی ها انواع اپوکسی ها با خاصیت های رسانایی الکتریکی، مقاوم در برابر خوردگی، مقاوم حرارتی و مقاوم اسیدی و مانند آن تولید می شود.
بازار جهانی اپوکسی با ارزشی نزدیک به 10 میلیارد دلار رونق بسیار زیادی بویژه در آسیا و اقیانوسیه دارد و چین به عنوان بزرگترین تولید کننده و مصرف کننده پوشش اپوکسی در جهان یک سوم رزین جهان را مصرف می کند.
قیمت این محصول در مقایسه با سایر پوشش های شناخته شده بسیار نازلتر و مناسب تر است. ضمن این که قابلیت اجرای مستقیم بر روی انواع سطوح و برطرف کننده نقایص و تضمین کننده استحکام سطوح و عمر طولانی آن باعث شده است کفپوش های اپوکسی اقتصادی ترین پوشش های بازار در زمان حال باشد.
سیستم اپوکسی تقریبا در برابر همه عوامل بیرونی مقاومت بالایی دارد از بنزین گرفته تا میکروارگانیسم ها و مقاومت مکانیکی و اشعه ای و فاکتورهای موثر دیگر. اهمیت بالای بهداشتی اپوکسی را نیز باید به این همه اضافه کرد.
مهم ترین نقطه ضعف کفپوش های اپوکسی عدم امکان اجرای آن بر سطوح مرطوب، آلوده، چرب و گردوخاک گرفته است. اگر این مورد رعایت نشود به احتمال بسیار زیاد کفپوش اجرا شده پس از مدتی از سطح جدا خواهد شد. اما اگر دستورالعمل ها کاملا رعایت شوند این پوشش می تواند تا 20 سال کارایی خود را حفظ کند. به این خاطر باید زمان بر بودن اجرای این کفپوش ها را که وقت زیادی صرف مهیا کردن بستر کار می شود نیز به عنوان نقطه ضعف دیگر آن ذکر کرد.
کفپوش اپوکسی از نظر قیمت
سیستم اپوکسی قیمت مناسبی دارد اما در نهایت بعد از اجرای پروژه مشخص می شود. اما چندین عامل وجود دارد که می تواند بر هزینه نهایی محصول فوق تاثیرگذار باشد.
وضعیت سطح مورد نظر از حیث میزان پستی و بلند و منافذ احتمالی در تعیین قیمت کفپوش اپوکسی موثر است. در وهله اول پستی و بلندی های بزرگ باید ترمیم و اصلاح شوند. چرا که لایه نهایی اپوکسی که فقط چند میلی متر است نمی تواند ناهمواری های بزرگ را پوشش دهد. به این خاطر وجود ناهمواری های زیاد قیمت کفپوش اعمال شده را افزایش خواهد داد.
اندازه پروژه در قیمت نهایی هر متر مربع موثر است. هر قدر که ابعاد پروژه و سطح مورد نظر بیشتر باشد هزینه اجرایی در هر متر مربع کمتر خواهد بود.
شلوغ نبودن سطح و محیط نیز در هزینه تمام شده موثر است. یعنی هر چقدر وسایل و تجهیزات نصب شده در فضای مورد نظر کم باشد روند اجرای کفپوش با سهولت و سرعت بیشتری انجام شده و هزینه نهایی کفپوش کمتر خواهد بود.
کیفیت محصول و متریال انتخابی نیز یکی از فاکتورهای تعیین کننده قیمت کفپوش اپوکسی است. انتظاراتی که از کفپوش می رود تاثیر زیادی بر قیمت آن خواهد داشت. برای مثال کفپوش های آنتی استاتیک یا ضد جرقه روند تولید و اجرای سخت تر و قیمت بالاتری دارند.
موقعیت جغرافیایی پروژه نیز در تعیین قیمت نهایی تمام شده موثر است. دور بودن موقعیت پروژه نسبت به موقعیت استقرار پیمانکار یا دور بودن از مراکز شهری و صنعتی و دور بودن از مرکز به طور کلی می تواند هزینه های مضاعفی را برای هر متر مربع کفپوش ایجاد کند.